Produkter sendes til hele Norge.

 

Priser

 

Alle prisene i Colour Your Mind’s nettbutikk er oppgitt i NOK og inkluderer merverdiavgift. Frakt tilkommer.

 

Betaling

 

Hos Colour Your Mind kan du foreløpig kun velge kortbetaling. Når du betaler med kort (Visa/Mastercard) vil din korttransaksjon sendes kryptert gjennom vår betalingspartner Stripe.

 

Bestilling

 

Ved bestilling vil du motta en ordrebekreftelse fra oss til e-posten du oppgav i kassen. Dersom du ikke har mottatt ordrebekreftelsen kontakter du meg på hei@colouryourmind.no. Sjekk også at e-posten ikke har havnet i spam-filteret.

 

Frakt og levering

 

Jeg ønsker at du skal få varen du bestiller så raskt som mulig. Hittil går det på hvor mange bestillinger jeg får, om det blir sending i postkasse eller til utleveringssted. Dersom jeg har varen i stuen vil jeg sende den neste dag. Om bestillingen blir lagt inn på en lørdag, søndag eller rød dag, sender jeg varen førstkommende virkedag. Alle våre varer sendes tollfritt fra lageret vårt i Oslo. Jeg sender foreløpig kun til adresser på fastlandet.

Kjøper har ansvar for at korrekt adresse er oppgitt ved bestilling. Dersom pakken ikke hentes innen 14 dager på utleveringsstedet blir den sendt i retur til meg. Om den skal sendes på nytt, blir kunden belastet for frakten.

Forbehold

 

Vi tar forbehold om feil i priser og informasjon. Dersom du oppdager noe som ikke stemmer, ønsker vi at du tar kontakt med oss, slik at vi får rettet opp i feilen.

 

Reklamasjon

 

Er varen skadet? Send meg en mail så fort som mulig til hei@colouryourmind.no, med beskrivelse av hva som er feil med varen, ordrenummer, fullt navn og telefonnummer, samt bilde av den skadede varen. Ta vare på alt, inkludert emballasje, til jeg har tatt kontakt med deg.

 

Tilbakebetaling

 

Tilbakebetaling skjer vanligvis 1-3 dager etter jeg har registrert returen. Om du har betalt med kredittkort vil pengene automatisk settes tilbake på samme konto.

 

Personopplysninger

 

Jeg tar personvern på alvor, og gjør mitt ytterste for å holde personopplysningene dine trygge hos meg i tråd med bestemmelsene i personopplysningsloven.

VILKÅR OG BETINGELSER